Yritysjärjestelyt 

 

Teemme yritysrakenteen muutoksia

Yritysrakenteen muuttaminen saattaa joskus olla perusteltu ratkaisu liiketoiminnan sujuvan järjestämisen kannalta. Jakautumisella voidaan valmistautua mahdolliseen tulevaan yrityksen myyntiin tai mikä tilanne sinulla sitten onkin. Fuusiolla vähennetään yhtiöiden lukumäärää, jos on tytäryhtiöitä kertynyt. Tapa säästää kirjanpitokuluista kun keskittää liiketoimintaa. Nämä ovat meille tuttuja, samoin kuin yhtiömuodon muutokset.. Tärkein on liiketoiminnallinen peruste.

 

 

pilvi

 

Hoidamme yrityksen tai liiketoiminnan kaupan

Yrityksen ostaminen on monessa tapauksessa yllättävänkin sujuva tapa aloittaa yrittäjänä tai laajentaa yritystä. Jotta et ostaisi sikaa säkissä, ota rohkeasti yhteyttä. Monessa olemme olleet mukana. Yrityskaupan tärkein vaihe on ehdottomasti haltuunotto. Tutkimustenkin mukaan haltuunottovaiheessa ovat suurimmat riskit. Me olemme apunasi heti alusta saakka.

 

Eritysalamme tulevaisuuslaskelmat

Kun suunnittelet tulevaa, suunnitelmat pitää saada euroiksi. Tulosarviot eivät yksin riitä. Mukana on välttämättä oltava myös tase ja kassavirta. Niiden laadinnassa olemme asiantuntija.