Taloushallintopalvelut - Avaimet käteen periaatteella

Hoidamme ostoreskontran

  • Sinun pitää hyväksyä kaikki laskut, onhan kyse sinun yrityksestäsi.  Me huolehdimme tiliöinneistä, kustannuspaikoittain ja projekteittain, mikä kulloinenkin tarve. Sitten maksatukseen.  Entä jos rahat ei juuri eräpäivänä riitä?  Ennakoimme tilanteita, yhdessä sovimme periaatteista. Vaikka hoidamme kassatilannettasi, laskut maksamme kuitenkin sinun yrityksesi pankkitililtä.

Hoidamme palkkahallinnon

  • Palkanlaskennan perusteet tulevat sinulta. Siitä eteenpäin meidän hoidossa kuten työehtosopimuksen seuraaminen, raportit ja hakemukset.  Usein mukana myös rekrytoinneissa. Henkilöstön hoitaminen on muutakin kuin että palkat ovat ajallaan maksetut ja raportit lähetetty viranomaisille. MIten henkilöstöä palkita, miten hyvinvointia voisi edistää tai joskus pitää ohjata takaisin kaidalle tielle - tilanteita, joita yhdessä parempi ratkoa kuin yksin.

Hoidamme myyntireskontran

  • Työsi tuloksen muuttaminen euroiksi pankkitilillesi on koko homman tarkoitus. Myyntilaskutuksen perusteet meille, laskut asiakkaille ja sitten seuraamme sisään tulevaa kassavirtaa.  Joskus pitää asiakkaitasi vähän huomautella.

 

työhanskat

Hoidamme kirjanpidon

  • Ostoreskontra, myyntireskontra ja palkat - siinä suurin osa kirjanpidosta. On toki muitakin tilitapahtumia.  Kaikki kirjataan ja täsmäytetään. Kirjanpidossa tilitapahtumien lisäksi ovat tuloslaskennan kannalta ratkaisevan tärkeitä kaikki jaksotukset, kuten palkkojen sivukulut ja lomapalkkalaskenta, kuukausittaiset poistot sekä varaston muutokset.  Tilikauden lopuksi kaikki pakettin, jota kutsutaan tilinpäätökseksi.

Raportointi

  • Raportointia ovat numerot ja käppyrät, mutta meille se tarkoittaa jatkuvaa yhteydenpitoa ja tilanteen päällä olemista. Tuloslaskelmat, kustannuspaikkaraportit, katelaskelmat, kassavirta ja tase ovat tukena, kun yhdessä katsomme tulevaan.